Arbëri

Veliu vizitoi IPK-në, ofroi mbështetje për një polici profesionale dhe të besueshme

Veliu vizitoi IPK-në, ofroi mbështetje për një polici profesionale dhe të besueshme

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu ka vizituar Inspektoratin Policor të Kosovës (IPK).

Veliu pas vizitës para gazetarëve ka thënë se do t’i ofrojë mbështetje IPK-së, në mënyrë që qytetarët ta kenë një polici profesionale dhe të besueshme.