Arbëri

629 persona po trajtohen për COVID-19 në spitalet në Kosovë

629 persona po trajtohen për COVID-19 në spitalet në Kosovë

Gjithsej 629 persona po trajtohen për COVID-19 në spitalet në Kosovë, ka bërë të ditur Shërbimi Spitalor dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK).

Sipas njoftimit të SHSKUK-së, 448 prej tyre janë të konfirmuar me koronavirus.