Arbëri

Zemaj: Mbrëmë u mbyllën shumë kafiteri, inspektimet vazhdojnë

Zemaj: Mbrëmë u mbyllën shumë kafiteri, inspektimet vazhdojnë

Ministri i Shëndetësisë në Kosovë, Armend Zemaj të dielen ka folur rreth inspektimit të përbashkët me Inspektoratin qendror dhe atë lokal, që e kishte ndërmarrë të shtunën mbrëma, mbështetur nga Policia e Kosovës.

Ai ka shkruar në Facebook se shumë kafiteri u gjobitën dhe u mbyllën të shtunën mbrëma, shkaku i mosrespektimit të masave.