Arbëri

4 të vdekur në Shqipëri nga koronavirusi në 24 orët e fundit

4 të vdekur në Shqipëri nga koronavirusi në 24 orët e fundit
 

Katër persona kanë vdekur gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri si pasojë e koronavirusit.

Personat e vdekur janë një 58-vjeçare nga Kurbini, një 71-vjeçare nga Lushnja me disa sëmundje bashkëshoqëruese, një 61-vjeçar nga Durrësi dhe një 67-vjeçar nga Fieri.