Arbëri

603 pacientë me COVID-19 të shtrirë në SHSKUK, 42 në gjendje të rëndë

603 pacientë me COVID-19 të shtrirë në SHSKUK, 42 në gjendje të rëndë

Shërbimi Spitalor i Kosovës ka njoftuar se 603 pacientë po trajtohen në kuadër të klinikave COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme.

Sipas njoftimit, prej tyre, 419 janë konfirmuar me Covid-19, ku 369 janë në oksigjenoterapi.