Arbëri

Të mbijetuarat e dhunës seksuale kërkojnë të përfshihen në dialog

Të mbijetuarat e dhunës seksuale kërkojnë të përfshihen në dialog
Foto: Ilustrim

Të mbijetuarat e dhunës seksuale po kërkojnë që të përfshihen në temat e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.

“Shpresë e vdekur” është për të mbijetuarat e dhunës seksuale, se një ditë shteti serb do të pranojë krimet e përjetimet makabre që ua shkaktoi rreth 20 mijë kosovarëve.