Arbëri

Në Kosovë, 40% të testeve dalin pozitive me COVID-19, në Shqipëri 24.6%, në Maqedoni 10%, në Serbi 3.4%

Në Kosovë, 40% të testeve dalin pozitive me COVID-19, në Shqipëri 24.6%, në Maqedoni 10%, në Serbi 3.4%
 

Kosova e Maqedonia kanë shënuar pak a shumë numër të njëjtë të rasteve pozitive me COVID-19 në 24 orët e fundit. Në Kosovë janë shtuar 168 raste, kurse në Maqedoni 163.

Por dallimi i madh është në numrin e testeve dhe përqindjen e rasteve pozitive.