Arbëri

Prodhuesit e qumështit të shqetësuar nga vështirësitë në kohë pandemie

Prodhuesit e qumështit të shqetësuar nga vështirësitë në kohë pandemie

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka pritur sot përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit të Kosovës, të cilët kanë shprehur shqetësimet e tyre dhe vështirësitë me të cilat po përballen në këtë kohë pandemie.

Ministri Krasniqi theksoi në takim se fokus i tij dhe ministrisë që drejton janë prodhimet vendore dhe se mbështetja ndaj prodhuesve nuk do të mungon e sidomos në këto kohë të pandemisë.