Arbëri

Kufizohet lëvizja e qytetarëve mbi 65 vjeç, pezullohet veprimtaria e çerdheve

Kufizohet lëvizja e qytetarëve mbi 65 vjeç, pezullohet veprimtaria e çerdheve
Foto: Alban Bujari \ KOHA

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të kufizojë lëvizjen e qytetarëve mbi moshën 65 vjeç dhe të atyre me sëmundje kronike. Po ashtu, ka pezulluar aktivitetin e çerdheve publike dhe private.

Sipas vendimit të fundit të Qeverisë Hoti, të marrë të hënën, pensionistët dhe të të tjerët me sëmundje kronike do të mund të lëvizin nga ora 5:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 18:00 deri në orën 21:00. Pra, tetë orë gjithsej gjatë gjithë ditës.