Arbëri

Kurti: Kosova në krizë të trefishtë, por zgjidhja ekziston

Kurti: Kosova në krizë të trefishtë, por zgjidhja ekziston
 

Ish-kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Kosova po përballet me krizë të trefishtë: shëndetësi, demokraci dhe ekonomi.

Ai ka thënë se besueshmëri në Qeverinë Hoti është tejet e ulët e pritjet edhe më të ulëta.