Arbëri

Mali i Zi mban në fuqi masën ndaj kosovarëve

Mali i Zi mban në fuqi masën ndaj kosovarëve

Qytetarët e Kosovës mund të hyjnë në Mal të Zi vetëm nëse prezantojnë testin negativ për koronavirus. Kjo masë është vënë javë më parë, ndërsa është në fuqi ende.

Qeveria e Malit të Zi të premten mbrëma ka publikuar hartën e Evropës përmes të cilës ka treguar se prej cilave vende dhe në çfarë mënyrë mund të hyhet në Mal të Zi.