Arbëri

Murati s’është befasuar që Qeveria s’i dha mbështetje projektligjit të pandemisë

 

Artan Murati, këshilltar i kryeparlamentares Vjosa Osmani, është shprehur se nuk janë befasuar me faktin që Qeveria e Kosovës nuk i dha përkrahje nismës legjislative të Osmanit për projektligjin për pandeminë.

Sot kabineti qeveritar unanimisht përkrahu opinionin se Ligji për menaxhimin dhe parandalimin e pandemisë është i panevojshëm.