Video

Kur Kosova po përballet me krizë, Qeveria e sheh të panevojshëm projektligjin për pandeminë

1
 

Derisa vendi vazhdon të përballet me pandeminë COVID-19, Qeveria e ka konsideruar të panevojshëm projektligjin për të.

Kabineti qeveritar unanimisht e përkrahu opinionin se Ligji për menaxhimin dhe parandalimin e pandemisë është i panevojshëm, raporton KOHA.