Arbëri

Sonte në DESKU - Berat Rukiqi dhe Arian Zeka

Sonte në DESKU - Berat Rukiqi dhe Arian Zeka
 

Sonte në emisionin DESKU në KTV, do të diskutohet për temën “pandemia në ekonomi, ekonomia në pandemi”.

▪︎ Cilat janë pasojat e pandemisë në bizneset e Kosovës?