Arbëri

Zemaj: Vendimi i Maqedonisë së Veriut për teste vështirëson qarkullimin

Zemaj: Vendimi i Maqedonisë së Veriut për teste vështirëson qarkullimin

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka reaguar pas vendimit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, ku u kërkohet test për COVID-19 kosovarëve që kalojnë kufirin.

Zemaj ka thënë se ky vendim vështirëson qarkullimin e lirë të njerëzve dhe mallrave mes dy shteteve.