Arbëri

Kërveshi: S’ka pjekuri politike dhe gatishmëri që të realizohet vettingu

Avokati Kujtim Kërveshi në Interaktiv të KTV-së ka thënë se nuk ka pjekuri politike dhe gatishmëri që të realizohet vettingu në sistemin e drejtësisë.

Sot shtatë anëtarë të grupit punues për procesin e vettingut kanë dhënë dorëheqje. Kjo pasi që ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka propozuar zgjerimin e këtij grupi, ku, sipas të dorëhequrve, do të futeshin anëtarë të sistemit të drejtësisë, të cilët do të duhej t’i nënshtroheshin vettingut.