Arbëri

35 të vdekur për tetë ditë nga koronavirusi në Kosovë, mbi 1200 raste të reja

35 të vdekur për tetë ditë nga koronavirusi në Kosovë, mbi 1200 raste të reja

35 persona kanë vdekur si pasojë e koronavirusit në tetë ditët e para të muajit korrik në Kosovë, përderisa saktësisht 1222 raste të reja janë regjistruar në të njëjtën periudhë.

Muaji qershor ishte mbyllur me 51 viktima nga 2878 raste pozitive sa ishin në total, ndërsa Kosova po hyn më 9 korrik me 4100 raste pozitive e 86 viktima, duke shënuar rritje enorme të rasteve të reja dhe numrit të vdekjeve në javën e parë të korrikut.