Arbëri

Qeveria vendos masa kufizuese edhe në veri

Qeveria vendos masa kufizuese edhe në veri

Qeveria e Kosovës ka vendosur për masa të reja me qëllim të parandalimit të përhapjes dhe të kontrollit të infeksionit me koronavirus në katër komunat veriore të Kosovës.

Një ditë pasi shtabet komunale të katër komunave në veri të Kosovës njoftuan se kanë vendosur që të kufizohet lëvizja e qytetarëve nga ora 21:00 deri në pesë të mëngjesit, të njëjtën ka thënë se e ka vendosur edhe Qeveria e Kosovës.