Arbëri

Vazhdon pezullimi i punës në Qendrën e Regjistrimit Civil, disa persona me COVID-19

Vazhdon pezullimi i punës në Qendrën e Regjistrimit Civil, disa persona me COVID-19

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia e Regjistrimit Civil, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se në Qendrën e Regjistrimit të Automjeteve dhe në Qendrën për Pajisje me Dokumente në Prishtinë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 disa zyrtarë të këtyre qendrave, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Për shkak të rrezikut nga përhapja e COVID-19, është marr vendim që Qendra për Regjistrimin e Automjeteve dhe Qendra për pajisje me Dokumente në Prishtinë të vazhdojë pezullimin në ofrimin e shërbimeve me palë”, thuhet në njoftim.