Arbëri

Qeveria vendos masat e reja anti-Covid

Qeveria vendos masat e reja anti-Covid
 

Pas shtimit të shumë rasteve të reja me COVID-19, Qeveria e Kosovës ka vendosur për masa të reja në luftën ndaj koronavirusit.

Masat e reja janë marrë pas rritjes së ndjeshme të rasteve të reja dhe të vdekjeve në ditët e fundit. Të shtunën e 4 korrikut u regjistruan 178 raste të reja, duke shënuar ditën rekord. Të dielën u regjistruan 152 raste të reja. Në vetëm këto dy ditë, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka regjistruar 17 vdekje në raportin zyrtar.