Arbëri

PRAK-u kërkon dorëheqjen e drejtorit të SHSKUK-së

 

Shoqata e të Drejtave të Pacientëve në Kosovë ka kërkuar dorëheqjen e drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Basri Sejdiu, pas raportimeve se disa pacientë me koronavirus kanë vdekur në Klinikën Infektive si rezultat i problemeve me oksigjen.

Kjo shoqatë ka vlerësuar se situata po shkon drejt humbjes së kontrollit, pas rritjes së rasteve të vdekjeve dhe rasteve të reja me koronavirus në Kosovë.