Arbëri

Osmani falënderon Japoninë për ndihmat në përballimin e pandemisë

Osmani falënderon Japoninë për ndihmat në përballimin e pandemisë

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani priti sot të ngarkuarin me punë të Ambasadës së Japonisë, Mitsunori Ogasawara. Me këtë rast ajo falënderoi Japoninë për ndihmat në përballimin e pandemisë.

Osmani, në takim me ngarkuarin me punë të Ambasadës së Japonisë, Mitsunori Ogasawara, ka thënë se ndihma e Japonisë për t`i përballuar pasojat e pandemisë Covid-19 është e çmueshme dhe ka ardhur në kohën e duhur.