Arbëri

Kosovës i dorëzohen donacionet 800.000 euroshe të BE-së për luftimin e pandemisë

Kosovës i dorëzohen donacionet 800.000 euroshe të BE-së për luftimin e pandemisë

BE-ja ia ka dhuruar Kosovës 6.000 teste, 67.000 maska, 90 shtretër dhe 350 pajisje për matjen e pulsit, të gjitha këto në vlerë prej 800.000 eurosh.

Në ceremoninë e pranim-dorëzimit, të mbajtur të enjten, të pranishëm ishin Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe shefja e Zyres së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova.