Arbëri

2 viktima nga COVID-19 në Shqipëri, 72 rezultojnë pozitivë

2 viktima nga COVID-19 në Shqipëri, 72 rezultojnë pozitivë

Gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri janë regjistruar edhe dy viktima me COVID-19, derisa 72 persona kanë rezultuar pozitivë nga 374 testime të bëra.

Shpërndarja gjeografike e rasteve është si vijon: 19 të prekur në Tiranë, 9 në Krujë, nga 8 raste në Shkodër, Durrës, Pukë, nga 4 raste në Sarandë dhe Vlorë, nga 3 raste në Fier, Lushnje, 2 në Lezhë, dhe nga 1 rast në Korçë, Elbasan, Has, Kavajë.