Arbëri

Odat ekonomike i kërkojnë Kuvendit implementimin e masave në mbështetje të biznesit

Odat ekonomike i kërkojnë Kuvendit implementimin e masave në mbështetje të biznesit
 

Prishtinë, 23 qershor - Shpërthimi i pandemisë COVID-19 dhe kufizimi i aktiviteteve ekonomike me qëllim të parandalimit të përhapjes së pandemisë ka bërë që gati të gjitha ndërmarrjet në Kosovë të ballafaqohen me vështirësi në operimin e tyre, mbijetesa e një pjese të të cilave rrezikohet në mënyrë serioze.

Me qëllim të mbështetjes së ndërmarrjeve dhe punonjësve të goditur nga pandemia, Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, që nga ditët e para të shpërthimit të pandemisë kanë kërkuar ndërhyrjen e institucioneve të shtetit me qëllim të ruajtjes së ndërmarrjeve dhe vendeve të punës.