Arbëri

Kritikohet manuali i MSH-së për COVID-19, vlerësohet i gjatë dhe jopraktik

Foto: Koha
 

Manuali i publikuar nga Ministria e Shëndetësisë për mbrojtje nga përhapja e sëmundjes Covid-19, që shkakton koronavirus, nuk po gjen zbatim te qytetarët.

Ky manual është 153 faqe dhe gjendet vetëm online në ueb-faqen e Ministrisë së Shëndetësisë..