Arbëri

Nisma prezanton katër zëvendësministra të rinj

 

Nisma Socialdemokrate ka prezantuar emrat e katër zëvendësministrave nga kjo parti në Qeverinë Hoti.

Valdete Dushica-Bajrami është emëruar zëvendësministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Zafir Berisha është emëruar zëvendësministër i Punëve të Brendshme, Bekim Brestovci është emëruar zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe të Diasporës, dhe Enver Hoti zëvendësministër i Bujqësisë.