Arbëri

Koncepti rus për zgjidhjen e krizave: Kosova, Bosnja e Ukraina në një paketë

 

Dushan Janjiq vlerëson se Rusia dëshiron një zgjidhje për Kosovën ku do të ishin në paketë edhe ato për Bosnjë-Hercegovinën dhe Ukrainën.

Kështu, Janjiq, drejtor i Forumit për marrëdhënie etnike, i ka komentuar deklaratat e ministrit të Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergey Lavrov, që dje qëndroi për vizitë në Serbi.