Arbëri

Ambasadori çek shpreh gatishmërinë e vendit të tij për intensifikimin e raporteve me Kosovën

 

Prishtinë, 15 qershor - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti ka pritur sot ambasadorin e Çekisë në Kosovë, Pavel Bilek, me të cilin bisedoi për marrëdhëniet bilaterale dhe zhvillimet aktuale politike në vend.

Pasi e ka falënderuar ambasadorin Bilek për mbështetjen e Çekisë dhënë Kosovës në të gjitha periudhat e shtetndërtimit dhe konsolidimit të saj, kryeministri Hoti në të njëjtën kohë ka shprehur gatishmërinë për thellimin e mëtejmë të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve dhe avancimin e partneritetit në të gjitha fushat e interesit të përbashkët.