Arbëri

Hoti zotohet ta themelojë Asociacionin e komunave me shumicë serbe

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Kryeministri Avdullah Hoti ka zgjedhur Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës për ta shpalosur kornizën dialoguese për fazën e ardhshme të negociatave me Serbinë.

Hoti shkoi në akademi një ditë pasi ky institucion, si rrallëherë, nxori një publikim për të gjitha marrëveshjet e arritura në dialogun e Brukselit, ku dha edhe rekomandime për lidershipin, se si t’i qaset këtij procesi në të ardhmen, raporton KOHA.