Arbëri

Beqaj: Qeveri e pafuqishme për t’iu përgjigjur sfidave

Beqaj: Qeveri e pafuqishme për t’iu përgjigjur sfidave
Foto: Driton Paqarada / Koha

Pafuqia praktike për t’iu përgjigjur sfidave shëndetësore, ekonomike e sociale, sikurse administratës amerikane, për shkak të mosunitetit të brendshëm në raport me opozitën dhe Bashkimin Evropian, do të jenë sfidat kryesore të Qeverisë së udhëhequr nga Avdullah Hoti.

Ky është vlerësimi që ka dhënë për Qeverinë e re politologu Belul Beqaj në intervistën e javës në “Koha Ditore”.