Arbëri

Zemaj kërkon respektim strikt të masave ndaj koronavirusit, rreziku për përhapje ekziston

Zemaj kërkon respektim strikt të masave ndaj koronavirusit, rreziku për përhapje ekziston

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka bërë thirrje për kujdes tek qytetarët për shkak se koronavirusi COVID-19, është akoma prezent.

Ai thotë se nëse nuk qytetarët nuk u përmbahen rekomandimeve të dhëna me një disiplinë të madhe, mund të shfaqen raste të reja dhe kështu ta mbingarkojnë sistemin shëndetësor me pasoja të paparashikuara dhe rrezikim të drejtpërdrejt të jetës së qytetarëve.