Arbëri

Daçiq: Administrata e Trumpit më e mirë për Serbinë pasi nuk vlerëson se çështja e Kosovës është e zgjidhur

Daçiq: Administrata e Trumpit më e mirë për Serbinë pasi nuk vlerëson se çështja e Kosovës është e zgjidhur

Shefi i diplomacisë së Serbisë, Ivica Daçiq ka thënë të enjten mbrëma se administrata e presidentit të SHBA-së, Donald Trump është më e mirë për Serbinë se ajo e Partisë Demokratike, pasi nuk vlerëson se çështja e Kosovës është zgjidhur.

“Demokratët e vlerësojnë çështjen e Kosovës të zgjidhur, kurse administrata e Trumpit vlerëson se nuk është e zgjidhur dhe se duhet të vijë te kompromisi. Në këtë kemi kontribuar edhe ne sepse kemi arritur të sigurojmë tërheqje të njohjes së Kosovës dhe kemi forcuar marrëdhëniet me disa vende, si Gjermania”, ka thënë Daçiq për televizionin Pink 3.