Arbëri

Reciprociteti ia humb Serbisë 1 milion euro në ditë, thotë Vuçiqi

Reciprociteti ia humb Serbisë 1 milion euro në ditë, thotë Vuçiqi

Masat e fundit të vendosura nga Qeveria e tashmë ish-kryeministrit Albin Kurti i shkaktojnë një milion euro humbje në ditë Serbisë. Kështu ka thënë presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, duke shtuar se “kjo që ata bëjnë është çmenduri”.

“Nuk e kuptoj si e paramendojnë ata jetën në shekullin 21 kur nuk ka lëvizje të lirë të njerëzve, mallrave, kapitalit dhe këtë gjë e kanë dënuar të gjithë. Të shohim se çka do të bëjë Qeveria e re e Prishtinës”, ka thënë Vuçiq të mërkurën në Novi-Pazar.