Arbëri

Sot më shumë të shëruar se të infektuar, nuk respektohen masat

Inspektorati sanitar, këtë javë është duke bërë inspektimin e sektorit të gastronomisë, për të parë nëse janë duke u respektuar masat e Ministrisë së Shëndetësisë.

Sipas zëdhënësit të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, të gjithë inspektorët janë duke punuar me gjithë kapacitetin për të parë nëse qytetarët e edhe bizneset janë duke vepruar në bazë të rregullave, raporton KOHA.