Arbëri

Cakolli: Çfarëdo ndikimi në vullnetin e deputetëve i papranueshëm

 

Eugen Cakolli, nga KDI, në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se është i papranueshëm presioni i ushtruar nga presidenti Hashim Thaçi dhe ish-kryeministri, Ramush Haradinaj mbi deputetin Haxhi Shala që të votojë pro formimit të Qeverisë Hoti.

Shala në Kuvend sot ka deklaruar se mbrëmë në shtëpinë e tij e kishin vizituar Thaçi e Haradinaj, të cilët sipas tij ndikuan në ndryshimin e përcaktimit të tij për votën pro Qeverisë Hoti.