Arbëri

OEAK: Rimëkëmbja ekonomike duhet të jetë prioritet i Qeverisë së re

OEAK: Rimëkëmbja ekonomike duhet të jetë prioritet i Qeverisë së re

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë mirëpret krijimin e Qeverisë së re të Kosovës në një kohë kur vendi ka nevojë për avancimin e agjendës së reformave biznesore.

Përballja me pasojat e pandemisë COVID19 në ekonomi si dhe një proces dinamik legjislativ duhet të jenë në maje të prioriteteve të Qeverisë së re të Republikës së Kosovës, thuhet në një komunikatë për media.