Arbëri

Kosova dhe Banka Evropiane Investive, marrëveshje 11-milionëshe për trajtimin e ujërave të zeza

Kosova dhe Banka Evropiane Investive, marrëveshje 11-milionëshe për trajtimin e ujërave të zeza
Foto: Ilustriim

Kosova dhe Banka Evropiane Investive (BEI) kanë nënshkruar marrëveshje për kredi në vlerë prej 11 milionë euro për financimin e projektit “Impianti për Trajtimin e Ujërave të Zeza”.

Marrëveshja u nënshkrua nga ministri i Financave dhe Transfereve Besnik Bislimi dhe përfaqësuesit e Bankës Evropiane Investive, Tom Gilliams dhe Ayse Nil ADA, është bërë e ditur të martën përmes një komunikate.