Arbëri

BB: Deri në 150 mijë njerëz në Kosovë mund të bien në varfëri si pasojë e pandemisë

BB: Deri në 150 mijë njerëz në Kosovë mund të bien në varfëri si pasojë e pandemisë

Banka Botërore vlerëson se deri në 150 mijë veta në Kosovë mund të bien në varfëri, për shkak të pandemisë COVID-19.

Një studim i Bankës Botërore konstaton se pandemia do të rrisë nivelin e varfërisë dhe të papunësisë në Ballkanin Perëndimor.