Arbëri

Sot 23 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Sot 23 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri

Sot 23 raste të reja me Covid-19 janë konfirmuar në Shqipëri.

Sipas Institutit të Shëndetësisë Publike 12 raste janë në Tiranë, 6 në Mat kontakte nga QSUT, 4 në Lushnje dhe një në Durrës.