Arbëri

Punëtorët e rrezikuar gjatë pandemisë marrin shtesat nga qeveria, por me tatime

 

Punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave të bukës dhe barnatoreve, të cilët ishin në kontakt të drejtpërdrejtë me konsumatorin gjatë punës së bërë kanë filluar t’i marrin bonuset nga Qeveria. Por, ato i janë nënshtruar tatimit.

Nga 100 euro sa janë paraparë, ata kanë marrë vetëm nga 85 euro, raporton KOHA.