Arbëri

214 raste aktive më koronavirus në Kosovë

214 raste aktive më koronavirus në Kosovë

Aktualisht Kosova ka edhe 214 raste aktive me koronavirus.

Sipas të dhënave të Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) prej 1032 personave që deri më tani janë konfirmuar si të infektuar me COVID-19, 789 janë shëruar dhe 29 të tjerë kanë vdekur.