Arbëri

Për Bajram MINIMAX ofron zbritje e superoferta dhe shumë koleksione të reja nga brendet italiane!

Për Bajram MINIMAX ofron zbritje e superoferta dhe shumë koleksione të reja nga brendet italiane!
Artikull i sponsorizuar

Festa e Bajramit këtë herë na gjeti në një situatë jo të mirë të krijuar nga virusi Corona por siç duket dalëngadalë po e tejkalojmë këtë situatë. E për të bërë festën e Bajramit të njëjtë si herë të tjera MINIMAX ofron zbritje, superoferta dhe shumë koleksione të reja nga të gjitha brendet italiane.

MINIMAX ofron koleksionet e reja nga brendet italiane: Piazza Italia, Tata Italia, Upim me të gjitha nënbrendet e tij si Iwie, Nice & Chic, Man Code e J. Hart & Bros. Brende të cilat shquhen për cilësi, dizajne të bukura dhe çmime të volitshme.