Arbëri

Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin për tenderët e MSH-së gjatë pandemisë

Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin për tenderët e MSH-së gjatë pandemisë

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka njoftuar ka autorizuar divizioni Anti-kartel për të hetuar tenderët e Ministrisë së Shëndetësisë të shpallur gjatë pandemisë.

Ai përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se kanë marrë të gjithë hapat e nevojshëm dhe se divizioni Anti-kartel në kuadër të AKK-së i ka pranuar dosjet.