Arbëri

Arrestohen në Kukës 19 persona për kultivim e trafikim droge, ndër ta edhe zyrtarë policorë

Arrestohen në Kukës 19 persona për kultivim e trafikim droge, ndër ta edhe zyrtarë policorë

Kukës, 20 maj – Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesa në Ministrinë e Brendshme të Shqipërisë, në bashkëpunim me prokurorinë e Kukësit kanë finalizuar me sukses operacionin “Shënmeria”, ku kanë përfunduar në pranga 19 shtetas, midis tyre edhe ish-shefi i Komisariatit të Kukësit, aktualisht funksionar në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit, Arben Kalaja, polici i Komisariatit të Kukësit Ramiz Cena dhe Arben Tuci, vëllai i kryetarit të bashkisë së Fushë-Arrëzit.

Hetimi i nisur qysh prej vitit 2018 nga prokuroria e Kukësit çoi në arrestimin e 19 personave nga zona e Kukësit, Pukës, Krujës dhe Lezhës, të cilët kundrejt shumave të parave që u jepnin policëve, dyshohet se arrinin të merrnin garanci prej Ramiz Cenajt, Arben Kalasë dhe Naim Kadiut që të mbillnin parcela me lëndë narkotike në zona të thella të Pukës dhe Kukësit.