Arbëri

Kurti thotë se është kërcënuar, publikon paralajmërimin e “Gardës Vullnetare Shqiptare”

Kurti thotë se është kërcënuar, publikon paralajmërimin e “Gardës Vullnetare Shqiptare”
 

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti e ka publikuar të marten kërcënimin e një grupi të quajtur “Garda Vullnetare Shqiptare”, duke e quajtur paralajmërimin e këtij grupi “kërcënim ndaj Gjykatës Kushtetuese”.

“Kërcënimi ndaj meje nga e ashtuquajtura "Garda Vullnetare Shqiptare", në fakt, nuk është ndaj meje. Ky është kërcënim ndaj Gjykatës Kushtetuese, në veçanti, ndaj Kryetares së Gjykatës, znj. Arta Rama-Hajrizi dhe Gjyqtarit Raportues të çështjes KO 72/20, z. Nexhmi Rexhepi. Nuk ka shpjegim tjetër”, shkruhet në statusin e kryeministrit Kurti.