Arbëri

Në Shqipëri, kërkohet ndalja e sinjalit të TV Ora me arsyetimin se në studio nuk u respektuan masat për COVID-19

Në Shqipëri, kërkohet ndalja e sinjalit të TV Ora me arsyetimin se në studio nuk u respektuan masat për COVID-19
 

Radio Televizionit Ora i është kërkuar të ndalë aktivitetin, pasi sipas institucioneve përkatëse në Shqipëri, ka bërë përsëritje të shkeljes së masave për parandalimin e koronavirusit.

Sipas arsyetimit të dhënë nga Inspektorati Shtetëror Shëndetësor pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, në disa raste në studiot e këtij televizioni janë mbledhur më shumë se dy persona, aq sa lejohet në këtë kohë pandemie dhe nuk është mbajtur distanca.