Arbëri

Dy pacientë me COVID-19 në Kosovë, në gjendje më të rënduar

Dy pacientë me COVID-19 në Kosovë, në gjendje më të rënduar
Foto: KOHA

Dymbëdhjetë pacientë të prekur nga sëmundja COVID-19, të cilën e shkakton koronavirusi, janë të shtrirë në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Në njoftimin e QKUK-së thuhet se tetë pacientë janë në gjendje stabile, ndërsa katër janë në trajtim me okisgjenoterapi dhe përkujdesje intensive.