Arbëri

“Gjithologët” me personazhet e regjisorit Agon Myftari në emisionin “Desku”

 

Personazhet nëpërmjet të cilave regjisori Agon Myftari po përfaqëson zërin e qytetarëve kosovarë, tashmë janë bërë pjesë e rregullt e emisionit “Desku” në KTV.

Për emisionin “Desku”, ai do të prodhojë skeçe që ironizojnë me përditshmërinë e shoqërisë dhe rubrika është emërtuar “Gjithologët”.