Arbëri

Vetëm 4 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri, 163 raste aktive

Vetëm 4 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri, 163 raste aktive

Vetëm 4 raste të reja janë konfirmuar në Shqipëri në 24 orët e fundit.

4 rastet e reja janë përkatësisht: 2 në Krujë, 1 në Berat dhe një në Tiranë.